Bilar & MC som Hobby

Välkommen hit! Vi är några vänner som är passionerade bil- och motorcykelentusiaster. Vi har och har skapat denna hemsida för att dela med oss av våra kunskaper och tips om fordon.

Vår hemsida är dedikerad till alla som är intresserade av bilar och motorcyklar. Här kan du hitta tips och råd om allt från bilvård till rolig fakta om fordon. 

Sälja & Köpa fordon

Att sälja eller köpa en bil kan vara en utmaning, men vi har samlat några av de viktigaste tipsen du behöver för att göra en bra affär. Vi ger dig också råd om hur du kan underhålla ditt fordon på bästa sätt, så att det alltid är i toppskick och fungerar som det ska. Från däckbyte till motoroljebyte, vi har allt täckt.

Utrustning & Verktyg

Om du är en entusiastisk hemma mekaniker, vet du hur viktigt det är att ha rätt verktyg och utrustning för att kunna utföra arbetet på bästa möjliga sätt. Vi ger dig en översikt över all den utrustning du behöver för att skapa din egen hemma verkstad. Från lyftanordningar till verktygslådor, vi kan hjälpa dig att hitta allt du behöver för att utföra en effektiv och säker reparation.

Rolig fakta om Fordon

Förutom praktiska tips om fordon, erbjuder vi också en del rolig fakta om bilar och motorcyklar. Vi har samlat några av de mest intressanta historierna och fakta om fordonens historia och utveckling. Du kan lära dig allt från hur den första bilen såg ut till hur de senaste tekniska innovationerna kommer att påverka bilindustrin i framtiden. Hoppas att du finner läsningen intressant, lärorik och inspirerande.