Välj valuta: SEK EURO
  Snabbfilter
  • Välj:
   Märke...
  • Välj:
   Modell...
  • Välj:
   År...

ATV / Fyrhjuling / Fordon / Arbets Atv

Varför köpa en CFMOTO?

CFMOTO utvecklar, tillverkar, marknadsför och levererar pålitliga och kostnadseffektiva fyrhjulingar (ATV och UTV) och motorcyklar. Företaget grundades 1989 i Kina och har sedan dess byggt upp ett väletablerat, globalt distributionsnätverk med över 1200 internationella partners runt om i världen. Under resans gång har CFMOTO hunnit utveckla över 98 olika fordonsmodeller, vilka är distribuerade till över 70 länder och regioner. CFMOTO tar därmed plats bland de ledande inom den globala motorsportsindustrin och tillhandahåller högkvalitativa produkter till återförsäljare över hela världen.

Hög kvalité samt ett starkt fokus på innovation och utveckling har gjort CFMOTO till ett välkänt varumärke, även på den globala marknaden.
CFMOTO är världens snabbast växande ATV-märke och sedan 2013 även störst i Sverige. Med oslagbar kvalitet till konkurrenskraftiga priser, erbjuds ett komplett sortiment från 400-800cc.

CFMOTO är ledande på den svenska marknaden med en marknadsandel på21%


 Vilken registrering ska ni ha? (Klicka här)


V
älj vilken registeringsformen i menyn ni är intresserad av, så kommer rätt färger och motorstorlek visas enligt ert val. 

Sorteringsordning:
Visningsformat:
1  |  Visa alla
 • Black Wolf

Vid köp av en 4x4 CF Moto eller SMC, så har ni chansen att köpa till ett tillbeh...
fr. 2495 kr
fr. 3887 kr
vill ni  ha info om nya fordon så som priser mm gå inpå www.mannesmotor,se
e...
123456 kr
Visa mer